Προφητείες και προρρήσεις


26-5-2010
Προφητείες και προρρήσεις

ΙΩΑΝΝΗΣ εκ Πάτμου: Ο Κύριος να σας ευλογεί να σας δίνει δύναμη και φώτιση για να προχωρήσετε στο ευλογημένο έργο το οποίον έχετε αναλάβει.
Οι καιροί δύσκολοι. Θα δυσκολέψουν κι άλλο.
Ο κόσμος σε απόγνωση. Θα έρθει σε περισσότερη απόγνωση.
Η ελπίδα χάθηκε. Δεν χάθηκε αδέρφια.
Ότι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο κόσμο σας έχει προφητευτεί. Ο Κύριος δίδοντας προφητείες και προρρήσεις είτε αυτές επρόκειτο για προρρήσεις προς εμένα είτε προς άλλους Πατέρες και αδερφούς, εδόθησαν από τον Κύριο για να γνωρίζει ο κόσμος που βαδίζει, για να αλλάξει εγκαίρως την πορεία του, για να μπορέσει να συνδυάσει πράγματα και καταστάσεις και να δει τα όσα ο Λόγος είχε μεταφέρει εις την ανθρωπότητα δια μέσω εμάς, ότι γίνονται και εφαρμόζονται.
Ήταν σαν να έδωσε ο Κύριος μια ακόμα ευκαιρία, μια ακόμα ευκαιρία και μια ακόμα ευκαιρία όμως ο
κόσμος δεν άλλαξε μυαλό, προτίμησε το δρόμο του σκότους, τον δρόμο των αλλοτρίων δυνάμεων, τον δρόμο του χρήματος, της ύλης, της πορνείας, του εκφυλισμού, της ύβρεως, της πολυθεΐας, της αγνωμοσύνης, του εγωισμού και ιδού ο άνθρωπος σε όλη του τη δόξα της πνευματικής του καταπτώσεως. Πόσο χαμηλά έπεσε.
Κύριε ελέησε τους δούλους σου, δώσε τους άλλη μια ευκαιρία, κράτα λίγο.
Αδέρφια μου φωτίσατε τους αδερφούς σας. Όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο περισσότεροι θα σωθούν. Βεβαίως και πάλι θα είναι ελάχιστοι, αλλά θα είναι κάτι. Χρειάζεται ο άνθρωπος κάπου να ακουμπήσει, να προσανατολιστεί, διαφορετικά οι Άνεμοι του Κυρίου έχουν ήδη ξεκινήσει και ουέ και αλίμονο όποιον βρουν στο διάβα τους. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο, δεν θα αφήσουν τίποτα.
Ο Δαίμον του κακού προχωράει γοργά, έχοντας κάνει κλοιό σε μια παγκόσμια κυβέρνηση η οποία σκοπό έχει να σκλαβώσει τον άνθρωπο και από άνθρωπο να τον μετατρέψει σε άβουλο ζώο. Μην το επιτρέπετε αδέρφια μου, μην το επιτρέπετε. Αφυπνίστε τους αδερφούς σας, αφυπνίστε τους να βγουν από αυτό το λήθαργο, να κάνουν μια προσπάθεια να αποτινάξουν όλους αυτούς τους νοσηρούς εγκεφάλους που σας κυβερνούν και είναι όλοι τους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, υποχείρια του χρήματος και του Διεθνούς Σιωνισμού. Μακριά από κόμματα, μακριά από οργανώσεις, μακριά από ιδεολογίες, μακριά από δόγματα, όλα νοσούν και όλα βρωμούν, όλα είναι οχετός και λύματα της Μέλανας πλευράς.
Ο Κύριος έδειξε το δρόμο, μετά από Αυτόν ακολούθησαν χιλιάδες χιλιάδων άνθρωποι ευσεβείς οι οποίοι πίστεψαν στον Λόγο και μαρτύρησαν, έδωσαν το αίμα τους για την πίστη τους αλλά και για τον άνθρωπο, όμως ο άνθρωπος αντί να εξυμνεί, να δοξολογεί και να ευλογεί τον Κύριο για την αγάπη που του έδειξε, αλλά και για όλους αυτούς που θυσιάστηκαν για να ‘ναι ο άνθρωπος ελεύθερος από τα δεσμά του Εωσφόρου και του προπατορικού αμαρτήματος, ο ίδιος αυτός ο άνθρωπος, ο αχάριστος αυτός άνθρωπος, απέστρεψε το βλέμμα του από τον Κύριο και κατευθύνθηκε προς τον βούρκο. Ιδού τώρα ο άνθρωπος, θαυμάστε τον.
Ο Κύριος προειδοποίησε, ο Κύριος έστειλε την Αγάπη του, ο Κύριος έστειλε τα τέκνα του και όλα αυτά σφαγιάστηκαν στον βωμό του Εωσφόρου. Αυτό είναι το αποτέλεσμα.
Ελπίδα αδέρφια μου, ελπίδα. Για τελευταία φορά οι Ουρανοί δίνουν το μήνυμά τους: «Αφυπνίσου άνθρωπε, δες ψηλά τον Κύριο, προσευχήσου σε Αυτόν, ζήτα το έλεός Του και ο Κύριος θα σε ακούσει.»
Να είστε ευλογημένοι αδέρφια παραχωρώ τη θέση μου, Ιωάννης εκ Πάτμου.

No comments:

Post a Comment