Ποίος είναι ο Άρχων Φαράχ;


                 
                                                 20-10-2010
ΠΝΕΥΜΑ ΚΥΡΙΟΥ ΠΝΕΎΜΑ ΆΓΙΟ: Ευλογώ εις το όνομα της αγίας ομοουσίου τριάδος. Είμαι το Άγιο Πνεύμα το τρίτο σκέλος της αγίας τριάδος, ο καθιζόμενος εκ αριστερών του Πατρός, εκπορευόμενος εξ Αυτού προς το πνεύμα κάθε ανθρώπου ευρισκόμενου εν τη γη, αλλά και προς αύξηση γνώσεως παντός δημιουργήματος του ΑΝΑΡΧΟΥ πατρός. 
Κατά κόσμο ΦΑΡΑΧ. Ήτο η πρώτη μου ενσάρκωση στην Ινδία. Κατήλθα ενσαρκούμενος ως απλός άνθρωπος με αποστολή να διδάξω τους αδελφούς μου, τους εν τη γη ευρισκομένους περί του ενός και μοναδικού θεού. Δεν είχα την απαιτούμενη απήχηση εις τον τόπο μου και έτσι μετανάστευσα προς δυσμάς, πέρασα την Μεσοποταμία και στο πέρασμα μου, όπου σταματούσα, δίδασκα τον κόσμο περί της μιας και μοναδικής αρχής και έτσι δημιουργήθηκε ένα ρεύμα ανθρώπων, ένα ρεύμα πίστεως, προς έναν Θεό.
Ανήλθα εις τους ουρανούς μετά από βαθιά γεράματα. Δοξάστηκα από τον Κύριο. Κατήλθα ξανά ως προφήτης Ενώχ. Μετέφερα εις τον φθαρτό κόσμο γνώση περί του άφθαρτου του ουρανίου πεδίου, αποκαλύπτοντας πολλά μυστήρια προς τον άνθρωπο. Δυστυχώς οι Εβραϊκές διαθήκες κακοποίησαν μέρος των λεγομένων μου, αφού βασίστηκαν κατά πολύ εις την γνώση την οποία τους μετέφερα εγώ πρώτος εις το γήινο πεδίο περί, ουρανίων μυστηρίων, ουρανίου θόλου, αλλά και για τους πρώτους ανθρώπους που κατήλθαν στην γη, πως επηρεάστηκαν από την μέλανα πλευρά και γιατί.
Ανήλθα ξανά εις το ουράνιο πεδίο, δοξάστηκα για δεύτερη φορά για το έργο μου, αν και για πολύ καιρό παραμένει ακόμα και σήμερα, απόκρυφο.
Προτίμησα να κρατήσω το όνομα ΦΑΡΑΧ εις το ουράνιο πεδίο για να μπορούν οι γήινοι να με ξεχωρίζουν, ως πρόσωπο της Αγίας τριάδος και όχι ως πετούμενο πτηνό, όπως λανθασμένα κάνουν σήμερα, μη προσδιορίζοντας και αποκαλύπτοντας εις τον ανθρώπινο γένος ότι όλες οι οντότητες, οι κυρίαρχες, οι αρχηγοί, είναι ψυχοπνευματικές οντότητες ανθρώπων και όχι οντότητες πτηνών. Αποκαλύψατε την αλήθεια στους αδελφούς σας και αποκαταστήσατε το ψεύδος με την αλήθεια, αυτή η οποία θα λάμψει, διότι πλέον ο άνθρωπος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται την πλάνη των λειτουργών της αντιθέτου δυνάμεως, οι οποίοι ως πρόβατα μεταμφιεσμένα, κατασπαράζουν ως λύκοι το ποίμνιο, δια του ψεύδους και της απογοήτευσης.
Αν κάποιοι έχουν αντίρρηση για τα όσα απόψε λέγω, ας συγκρίνουν την εκκλησία την σημερινή με την «εκκλησία» που σταύρωσαν τον Ιησού και με την φάτνη στην  οποία ο Ιησούς, ως άνθρωπος, ενσαρκώθηκε για να φωτίσει τον κόσμο και τότε  θα κατανοήσουν που βρίσκεται το ψεύδος και που η αλήθεια.
Ο Κύριος όταν κατήλθε ήταν ταπεινός και φτωχός. Οι Κύριοι που αυτοαποκαλούνται άγιοι μεταξύ των και αυτοαποκαλούνται εκπρόσωποι του και λειτουργοί του θείου, είναι βαθιά πλούσιοι και περήφανοι. Πως θα μπορούσε να κατάγεται το περήφανο από το ταπεινό και το πλούσιο από το φτωχό ; Δεν γίνεται.
Στο έργο μας λοιπόν. Απόψε ως πνεύμα Άγιο σφραγίζω το έργο σας και την προσπάθεια να μεταδώσετε το θείο Φως στους αδελφούς σας. Μην σταματάτε σε λεπτομέρειες όπως: τι εξώφυλλο θα βάλετε; η τι τίτλο θα βάλετε; αρκεί το περιεχόμενο να είναι ατόφιο όπως δίδεται από τον ουρανό και το περιτύλιγμα θα λάβει την αξία του περιεχομένου, ακόμα και αν αυτό είναι άνθρακας. Ευλογώ εις το όνομα του πατρός του υιού και του αγίου πνεύματος.
Παραχωρώ την θέση μου   - Άγιο πνεύμα.     

No comments:

Post a Comment